Over Chippen-caribbean.com

Chippen-caribbean.com is een onafhankelijk platform voor Aruba, Bonaire en Curaçao waar particulieren, dierenartsen, stichtingen en andere organisaties chipnummers kunnen registreren en uitlezen.

Chippen-caribbean.com is tot stand gekomen op initiatief van Stichting Kitten Rescue Curaçao in samenwerking met DierenLot en 0318BV.

0318BV is de beheerder, eigenaar en onderneming achter chippen-caribbean.com. 0318BV heeft meer dan 25 jaar ervaring met identificatie van huisdieren, is een van de grotere producenten van transponders in Nederland en is de onderneming achter ChipBase.nl en o.a. Chipnummer.nl.

De Chippen-caribbean.com database is opgezet volgens de veiligheidseisen van de Nederlandse Overheid en Privacywetgeving. Uw persoonlijke gegevens zijn gegarandeerd veilig en worden nimmer ter beschikking gesteld aan derden en/of overheidsinstellingen.

Dierenartsen
Indien u als dierenartsenpraktijk transponders of paspoorten nodig heeft kunt u deze voordelig inkopen bij 0318BV. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar 0318bv.nl.